AVALON LTD VAM DOSTAVLJA ROBU NA KUĆNU ADRESU.
Pozovite nas na broj 068/698-015 i pomoći ćemo Vam da odaberete artikal

Akcija
25.00
21.00€


logo
Tel: 068/698-015

AVALON LTD

Web prodavnicaTelevizoriSamsungSamsung QE55Q8FNATXXH QLED TV 55" ultra HD, Q color (više od milijardu boja), Q HDR 1500 (HDR 10+)


Televizori, 69303789 - avalon-ltd.com

2055.79

Cijena za gotovinsko plaćanje:
1699.00


MJESEČNA RATA ZA KUPOVINU NA ODLOŽENO PLAĆANJE

SINDIKATI 3 MJ.
596.14 €
SINDIKATI 6 MJ.
314.63 €
SINDIKATI 12 MJ.
166.57 €
Sifra proizvoda: 69303789

Na osnovu Ugovora o poslovnoj saradnji, kupovinu po povlašćenim uslovima BEZ UČEŠĆA I KAMATE DO 12 RATA mogu ostvariti:
 • FOND PIO CRNE GORE
 • OŠ Ristan Pavlović
 • JU Gimnazija Tanasije Pejatović
 • JU Srednja stručna škola
 • JU Salko Aljković
 • OŠ Boško Buha
 • Osnovni Sud Pljevlja
 • Rudnik uglja A.D. Pljevlja
 • Vojska Crne Gore
 • FC Termoelektrana Pljevlja
 • RT Pljevlja D.O.O.
 • D.O.O Lokalni putevi Pljevlja
 • Opšta bolnica Pljevlja
 • Vodovod Pljevlja
 • JZU Dom zdravlja Pljevlja
 • Uprava za šume Crne Gore
 • J.P.U. "Eko Bajka" Pljevlja
 • Opština Pljevlja
 • D.O.O Čistoća Pljevlja
 • Uprava Policije Crne Gore
 • MUP Crne Gore
 • S.O. Sudova Za Prekršaje Crne Gore
Opis proizvoda

Predivna slika, predivno uklapanje

Predivna slika, predivno uklapanje

* Proizvod u prirodi može da izgleda drugačije nego na slici. Pogledaj našu galeriju proizvoda.

Q Colour

Pet reči – više od milijardu boja. Gledaj omiljene emisije i filmove uz dosad najrealističnije, najvernije i najživopisnije boje. Posmatraj sve suptilne boje u svakom kadru, kao da si usred akcije.

Q Colour

* QLED televizori dobili su potvrdu od nemačke asocijacije za ispitivanje i certifikaciju svetske klase, Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE), zbog svoje sposobnosti da stvori 100%-ni volumen boja.

Volumen boja

Q8F pruža 100%-ni volumen boja, odnosno maksimalno povećava opseg tačnih, bogatih i detaljnih boja koje možeš videti na televizoru.

 

Volumen boja

 

Q Contrast Elite

Uživaj u neometanoj zabavi. Pronađi sve suptilne detalje u najtamnijim kadrovima. Uz funkciju Q Contrast Elite, videćeš sve najsitnije aspekte svakog kadra, čak i kad su upaljena sva svetla u prostoriji.

Q Contrast Elite

Q HDR 1500 (HDR 10+)

Širi opseg osvetljenosti i kontrasta funkcije Q HDR Elite, pogonjene mehanizmom HDR10+, omogućava ti da gledaš režiserovim očima. Posmatraj detalje koje ranije nisi mogao, kako u najsvetlijim, tako i u najtamnijim kadrovima.

Q HDR 1500 (HDR 10+)

* Certifikati zavise od modela. ** Najjače osvetljenje zavisi od modela i veličine televizora.

Šta je HDR 10+

Šta je HDR 10+

 

Kao napredna HDR tehnologija, HDR 10+ osigurava da svaki kadar bude precizno optimizovan u pogledu boje, kontrasta i detalja.

UHD Alliance

UHD Alliance

 

Za QLED televizore certifikate izdaju udruženje UHD Alliance kao UHD Premium, koji prikazuje UHD sadržaj u svom istinskom obliku.

4K Ultra HD

4K Ultra HD

 

Model Q8F ima certifikat u vidu logotipa ULTRA HD, a njegova slika i ekran ultravisoke definicije zadovoljavaju tehničke zahteve definisane od strane organizacije DIGITALEUROPE.

White

 

Dug radni vek

Kvantne tačke QLED televizora su neorganskog porekla. To znači da ekran neće vremenom sagoreti, a izvanredne boje i detalji koje vidiš danas ostaće nepromenjeni tokom vremena.

Dug radni vek

* Šta znači Screen Burn efekat? Screen Burn je trajno oštećenje delova TV-ekrana koji može nastati usled prikazivanja iste slike ili kadra duže vreme.* Slike služe samo za ilustraciju i namenjene su boljem razumevanju materije.

Q Engine

Spektakularan kvalitet slike QLED televizora omogućen je našim nenadmašnim mehanizmom Q Engine. On trenutno analizira svaki kadar koji gledaš da bi ti pružio izuzetne boje, kontrast i detalje.

Q Engine

* Slike služe samo za ilustraciju i namenjene su boljem razumevanju materije.

Gledaj sliku, a ne televizor

Uveri se i sam kako Q8F može da izdigne tvoje gledalačko iskustvo svojom rafiniranom elegancijom i stilom.

Gledaj sliku, a ne televizor

Jedna neprimetna veza

Konačno! Sada svime – uključujući i kabl za napajanje – može da se upravlja pomoću jednog jedinog, skoro neprimetnog kabla. Nov neprimetan priključak One Invisible Connection omogućava ti da skloniš uređaje od pogleda spajajući ih na uređaj One Connect Box. Vreme je da dizajniraš svoj prostor uz 2018 Q8F.

 

One Connect

Sada svi tvoji uređaji mogu da se povežu na jednom mestu. Sakupi i priključi sve svoje uređaje u One Connect Box i sakrij ih sa strane. Vreme je da dizajniraš svoj prostor onako kako želiš.

* Uređaji moraju da se priključe na One Connect.

 

Nema više crnog ekrana

Zaboravi na uobičajene crne ekrane. Istakni svoj kućni enterijer potpuno novim ambijentalnim režimom.

Nema više crnog ekrana

Ambijentalni režim

Dekor

Dekor

Ukrasi dnevnu sobu talasom boja. Postavi interaktivnu pozadinu koja se savršeno uklapa u tvoju sredinu uz pomoć ambijentalnog režima.

 Dekor

Informacije

Informacije

Primaj svakodnevne informacije kao što su vremenska prognoza, spoljna temperatura i najvažnije vesti uz interaktivnu pozadinu koja QLED ekranu daje efekat prozirnosti.

 Informacije

Fotografija

Fotografija

Oživi sve svoje uspomene. Pretvori dnevnu sobu u ličnu galeriju prikazivanjem fotografija sa svog mobilnog uređaja.

 Fotografija

Muzika

Muzika

Uživaj svakodnevno u pozadinskoj muzici. Samo pusti muziku govornom komandom ili putem mobilnog telefona priključenog preko BT veze.

 Muzika

 • *Specifikacije usluga zavise od regiona. *Slike su simulirane i služe samo kao ilustracija. Specifikacije izgleda i dizajna koje ne utiču na učinak proizvoda podložne su promeni bez prethodne najave. * Svi uređaji moraju biti na istoj mreži, a priključak na internet je neophodan. * Davanje saglasnosti sa uslugama, uslovima korišćenja televizora i politikom privatnosti neophodno je prilikom prve upotrebe.

Zidni nosač bez razmaka

Prema svom QLED televizoru se odnosi kao prema remek-delu, što on i jeste. Zidni nosač bez razmaka prislanja tvoj televizor uz zid, predivno ga uklapajući u enterijer.

Zidni nosač bez razmakaPlay video

* Slike služe samo za ilustraciju i namenjene su boljem razumevanju materije. ** Mereno od zadnjeg kraja televizora, razmak može biti različit zavisno od montaže i vrste zida.*** Zidni nosač bez razmaka se prodaje zasebno.

Nesputani dizajn od 360°

Maksimalno povećaj okružujući prikaz nesputanim dizajnom od 360°. Atraktivni i minimalistički, i spreda i pozadi, QLED ekrani bez 4 ivice deluju šire i pružaju izvanredno bioskopsko iskustvo.

Nesputani dizajn od 360°

Rešenje sa jednim nosačem

O dekoru odlučuj prema sebi, a ne prema tvom televizoru. Rešenje sa jednim nosačem za QLED televizore omogućava ti da postaviš televizor gde god želiš i kako god želiš. Isprobaj razne stilove, kačenjem na zid ili stavljanjem na neki od brojnih i lako zamenljivih postolja.

Rešenje sa jednim nosačem

* Postolja Studio i Gravity prodaju se zasebno. * Postolja Studio i Gravity kompatibilni su sa 55/65-inčnim QLED televizorima. * Proizvod u prirodi može da izgleda drugačije nego na slici.

Postolje Studio

Postolje Studio

 

Postolje Studio daje tvojoj prostoriji jedinstven i elegantan izgled i osećaj. Iz svakog ugla deluje zadivljujuće i besprekorno se uklapa tvoj životni prostor.

Postolje Gravity

Postolje Gravity

 

Postolje Gravity (u EU: stalak Samsung Tower) projektovan je tako da izgleda odlično gde god se nalazio. Potpuno metalno kućište besprekorno se utapa u svoje okruženje i vizuelno ističe tvoj životni prostor.

Inteligentan način uživanja u pametnom televizoru

Stigni do zabave na brži, lakši i inteligentniji način. Lični pomoćnik koji ti pomaže, daljinski upravljač za kontrolu svega i jednostavno čvorište za kontrolu svih uređaja. Pretražuj manje, gledaj više. Uživanje u televiziji nikad nije bilo lakše.

Inteligentan način uživanja u pametnom televizoru

* Slike su simulirane i služe samo kao ilustracija. Specifikacije izgleda i dizajna koje ne utiču na učinak proizvoda podložne su promeni bez prethodne najave. * Pametne usluge i GUI (grafički korisnički interfejs) zavise od modela i regiona. * Svi uređaji moraju biti na istoj mreži, a priključak na internet je neophodan. *Potrebno je članstvo za Netflix kanale.

Jedan daljinski upravljač

Lako kontroliši sve priključene uređaje i sadržaj preko samo jednog daljinskog upravljača. On poseduje i funkciju autodetekcije koja automatski spaja i označava sve priključene uređaje. Lako se pronalazi, lako se koristi. Samo jedan daljinski upravljač.

Jedan daljinski upravljač

* Proizvod i daljinski upravljač u prirodi mogu da izgledaju drugačije nego na slici.

Univerzalni vodič

Ne gubi vreme brinući o tome šta ćeš sledeće gledati. Univerzalni vodič ti pokazuje ne samo popularne emisije i sadržaje, već uz to posebno preporučuje sadržaje kakvi se tebi sviđaju analizirajući tvoje gledalačke navike u prethodnih nekoliko meseci.

Univerzalni vodič

* Davanje saglasnosti za uslove korišćenja uređaja Smart Hub i politiku privatnosti neophodno je pre upotrebe. * Pametne usluge i GUI (grafički korisnički interfejs) zavise od modela i regiona.* Nije dostupno u Kanadi.

SmartThings

SmartThings pretvara tvoj televizor u čvorište za sve tvoje pametne kućne uređaje, od frižidera do mobilnog telefona. Obezbeđuje besprekornu interakciju i omogućava ti kontrolu i nadzor nad pametnim domom na inteligentan način.

SmartThings

Aplikacija SmartThings "Samo jedna aplikacija za sve"

Aplikacija SmartThings nudi i funkcije kao što su Univerzalni vodič, Daljinski upravljač, pa čak i podešavanje za Ambijentalni režim.

 

Sledeće

 • slide1
 • slide2
 • * Dostupnost uređaja kompatibilnih sa funkcijom SmartThings zavise od regiona.* Ova funkcija zavisi od mobilnog telefona i operativnog sistema. * Mora da se preuzme i instalira aplikacija SmartThings.

Konfigurisanje mobilnog telefona

1. korak

1. korak

Tvoj mobilni telefon i televizor će se spojiti automatski i odvešće te na korak za konfigurisanje.

 1. korak

2. korak

2. korak

Ako je tvoj mobilni telefon spojen na Wi-Fi, mrežne informacije će biti prenete na tvoj televizor.

 2. korak

3. korak

3. korak

Ako je tvoj mobilni telefon povezan sa nekim Samsung nalogom, informacije o tom nalogu će se automatski preneti na tvoj televizor.

 3. korak

4. korak

4. korak

Odaberi aplikacije koje želiš da koristiš i dodaj ih u Smart Hub. To je to! Zavali se u fotelju i uživaj u Smart TV-u!

 4. korak

 • * Za proces konfigurisanja neophodan je Samsung nalog. Televizor mora imati internet vezu radi konfigurisanja mobilnog telefona. * Proces konfigurisanja može da se obavi i pomoću daljinskog upravljača. * Automatsko prepoznavanje između mobilnog telefona i televizora zavisi od mobilnog uređaja. Kod mobilnih uređaja koji ne podržavaju automatsko prepoznavanje, otvori aplikaciju SmartThings na svom mobilnom telefonu da bi započelo konfigurisanje.

Sinhronizacija i deljenje sadržaja

Maksimalno iskoristi Samsung računarski oblak. Poveži besprekorno svoje Samsung pametne uređaje da bi se sinhronizovale fotografije. Sada možeš podeliti sa drugima svoje slike sa mobilnog telefona i uživati u njima na televizoru ili na ekranu frižidera.

* Samo kompatibilni uređaji.

Obaveštenje

Znaj šta se dešava napolju ne odlazeći od televizora. Prikazuj iskačuće poruke na televizoru, promene statusa kućnih IoT uređaja, podsetnike u kalendaru i obaveštenja kad počne prikazivanje tvog omiljenog sadržaja. Obaveštenja možeš dobijati i na svom mobilnom telefonu.

* Samo kompatibilni uređaji.

 

Govorni pomoćnik na televizoru

Kontroliši svoj televizor na inteligentniji način pomoću govornog pomoćnika. Tako je i lakše. Samo mu kaži da promeni kanal, potraži sadržaj i otvori tvoje aplikacije. On može i da kontroliše tvoje kućne IoT uređaje.

Govorni pomoćnik na televizoru

Govorni pomoćnik na televizoru

Kontroliši svoj televizor na inteligentniji način pomoću govornog pomoćnika. Tako je i lakše. Samo mu kaži da promeni kanal, potraži sadržaj i otvori tvoje aplikacije. On može i da kontroliše tvoje kućne IoT uređaje.

Govorni pomoćnik na televizoru

Govorni pomoćnik na televizoru

Kontroliši svoj televizor na inteligentniji način pomoću govornog pomoćnika. Tako je i lakše. Samo mu kaži da promeni kanal, potraži sadržaj i otvori tvoje aplikacije. On može i da kontroliše tvoje kućne IoT uređaje.

Govorni pomoćnik na televizoru

Govorni pomoćnik na televizoru

Kontroliši svoj televizor na inteligentniji način pomoću govornog pomoćnika. Tako je i lakše. Samo mu kaži da promeni kanal, potraži sadržaj i otvori tvoje aplikacije. On može i da kontroliše tvoje kućne IoT uređaje.

Govorni pomoćnik na televizoru

Govorni pomoćnik na televizoru

Kontroliši svoj televizor na inteligentniji način pomoću govornog pomoćnika. Tako je i lakše. Samo mu kaži da promeni kanal, potraži sadržaj i otvori tvoje aplikacije. On može i da kontroliše tvoje kućne IoT uređaje.

Govorni pomoćnik na televizoru

Govorni pomoćnik na televizoru

Kontroliši svoj televizor na inteligentniji način pomoću govornog pomoćnika. Tako je i lakše. Samo mu kaži da promeni kanal, potraži sadržaj i otvori tvoje aplikacije. On može i da kontroliše tvoje kućne IoT uređaje.

Govorni pomoćnik na televizoru

Sledeće

 • slide1
 • slide2
 • slide3
 • slide4
 • slide5
 • slide6
 •  

Više sadržaja

To nije kraj. Čeka te neograničen sadržaj.

TV Plus

Stekni pristup širokoj paleti 4K UHD i HDR sadržaja. TV Plus pruža najnoviji sadržaj i filmove u izvanrednoj rezoluciji, pa možeš uživati u bioskopskom doživljaju u udobnosti sopstvenog doma.

* Dostupnost nezavisnih usluga i sadržaja podložna je promeni bez prethodne najave. ** Usluga TV Plus i GUI zavise od regiona.

Steam Link

Igraj igre na velikom ekranu uz visokokvalitetnu grafiku i zvuk. Aplikacija Steam Link omogućava prenos Steam igara bez potrebe za korišćenjem zasebnog dekodera za Steam Link.

Steam Link

 

 

Proizvod QLED

Serija Q

Ekran

Veličina ekrana 55"

Rezolucija 3840 x 2160

Moth Eye Ultra Black

Zakrivljenost ekrana N/A

Video

Grafički procesor Q Engine

PQI (indeks kvaliteta slike) 3200

HDR (High Dynamic Range) Q HDR 1500

HDR 10+ Da

Kontrast Q Contrast

HLG (Hybrid Log Gamma) Da

Boja Q Color

Milijardu boja Da

Ugao gledanja Q Viewing Angle

Micro Dimming Vrhunsko UHD zatamnjenje

Funkcija automatskog poboljšavanja dubine N/A

Contrast Enhancer Da

Auto Motion Plus Da

Režim filma Da

Podrška za prirodni režim Da

Zvuk

Dolby Digital Plus Da

DTS kodek N/A

Izlaz za zvuk (RMS) 40W

Tip zvučnika 4,1 kanala

Niskotonac Da

Multiroom Link Da

Blutooth Audio Da

Smart servis

Samsung SMART TV Smart

Glasovna interakcija Engleski (brit.), španski, francuski, italijanski, nemački, portugalski (braz.)

TV Plus Da (GB/FR/DE/IT/samo ES, Kanal)

Web pregledač Da

Podrška za SmartThings aplikaciju Da

SmartThings Da

Univerzalni vodič Da (GB/FR/DE/IT/samo ES)

Spajanje

TV na mobilni uređaj – preslikavanje Da

Mobilni uređaj na TV – preslikavanje, DLNA Da

360 Video plejer Da

Podrška za 360 kameru Da

Bluetooth Low Energy Da

WiFi Direct Da

TV zvuk na mobilni uređaj Da

Preslikavanje zvuka N/A

Tjuner/emitovanje

Digitalno emitovanje DVB-T2CS2 x 2

Analogni tjuner Da

2 Tjunera Da

CI (Common Interface  CI+(1.4)

Slanje podataka HbbTV 2.0.1(IT)/HbbTV 1.5(CZ,SK,DE,AT,FR,ES,EE,FI,SI)/ HbbTV 1.0(PL,HU,CH,BE,NL,LU,PT,DK)/ MHEG 5(UK,IE)

Podrška za TV ključ Da

Povezivanje

HDMI 4

USB 3

Komponentni ulaz (Y/Pb/Pr) N/A

Kompozitni ulaz (AV) N/A

Eternet (LAN) Da

Audio izlaz (Mini konektor) N/A

Digitalni Audio izlaz (optički) 1

RF ulaz (zemaljski / kablovski ulaz) 1/1(uobičajena upotreba za zemaljski signal)/2

Ex-Link ( RS-232C ) 1

CI otvor 1

Podrška za HDMI A / Return Ch. Da

HDMI Quick Switch Da

Podržan bežični LAN adapter N/A

Ugrađeni Wireless LAN Da

Anynet+ (HDMI-CEC) Da

Dizajn

Dizajn Q Style - Slim

Tip okvira 4 bez ivica

Tip Slim dizajna Slim

Boja prednje strane Eclipse srebrna

Svetlosni efekat (Deko) N/A

Tip postolja Tronožac

Okretno (ulevo/udesno) N/A

Dodatne funkcije

Décor Mode N/A

Motion Detection (Frame) N/A

Ambijentalni režim Da

Dostupnost Ekran sa menijem za učenje (engleski (brit.), nemački, francuski, španski, italijanski, holandski, poljski, danski, švedski, finski, norveški, portugalski, ruski (samo pri spajanju na mrežu u EE,LV,LT))/ Vidljive boje/ Negativne boje/ Siva skala/ Govorni vodič (engleski (brit.), nemački, francuski, španski, italijanski, holandski, poljski, danski, švedski, finski, norveški, portugalski, ruski (samo pri spajanju na mrežu u EE,LV,LT))/ Uvećanje/ Veliki kontrast/ Daljinski za učenje rada s TV-om (engleski (brit.), nemački, francuski, španski, italijanski, holandski, poljski, danski, švedski, finski, norveški, portugalski, ruski (samo pri spajanju na mrežu u EE,LV,LT))/ Višekanalni audio izlaz

Jasan digitalni prikaz Da

Automatsko pretraživanje kanala Da

Automatsko isključivanje napajanja Da

Natpis (titlovi) Da

Connect Share™ (HDD) Da

ConnectShare™ (USB 2.0) Da

EPG Da

Produženi PVR Da (*N/A za IT)

Režim za igre Da (Auto Game Mode, Game Motion Plus)

OSD jezik 27 evropskih jezika + ruski (samo pri spajanju na mrežu u EE,LV,LT)

Slika u slici Da

Ugrađeni BT HID Da

USB HID podrška Da

Teletext (TTX) Da

Pomeranje vremena Da (*N/A za IT)

IPv6 Support Da

MBR Support Da

Ultra jasan prikaz N/A

Eco funkcije

Eco senzor Da

Klasa energetske efikasnosti B

Napajanje

Napajanje AC220-240V 50/60Hz

Potrošnja električne energije (maksimalna) 170 W

Dimenzije

Dimenzije pakovanja (ŠxVxD) 1414,0 x 840,0 x 178,0 mm

Dimenzije kompleta sa postoljem (ŠxVxD) 1227,2 x 797,7 x 356,2 mm

Dimenzije kompleta bez postolja (ŠxVxD) 1227,2 x 704,8 x 46,9 mm

Težina

Težina pakovanja 28,4 kg

Težina kompleta sa postoljem 20,8 kg

Težina kompleta bez postolja 17,1 kg

Dodatna oprema

Model daljinskog upravljača TM1890A(GB/IE :TM1890A+TM1240A)

Baterije (za daljinski upravljač) Da

Samsung Smart Control (u pakovanju) Da

Montaža na zid bez razmaka Podrška

Podrška za dodatno postolje Studio, Gravity

Mini nosač zidnog postolja Da

Vesa nosač zidnog postolja Da

Podrška za prilagodljivi okvir (Frame televizor) N/A

Priključak za TV ključ (uključen) N/A

Korisničko uputstvo Da

E-uputstvo  Da

ANT-kabl  N/A

Kabl za napajanje  Da

 

Pogledajte još i:

Televizori - VIVAX Televizor 40LE78T2S2SM SMART (Crni) LED, 40" (101.6 cm), 1080p Full HD, DVB-T/T2/C/S2 - Avalon ltd pljevlja

VIVAX Televizor 40LE78T2S2SM SMART (Crni) LED, 40" (101.6 cm), 1080p Full HD, DVB-T/T2/C/S2
Avalon ltd

289.00

229.00

Televizori - HISENSE 55" H55N6600 Smart LED 4K Ultra HD digital LCD TV - Avalon ltd pljevlja

HISENSE 55" H55N6600 Smart LED 4K Ultra HD digital LCD TV
Avalon ltd

768.35

629.00

Televizori - HISENSE 32" H32B5600 LED digital LCD TV IPS PANEL SMART QUAD - Avalon ltd pljevlja

HISENSE 32" H32B5600 LED digital LCD TV IPS PANEL SMART QUAD
Avalon ltd

235.95

199.00

Televizori - Vivax LED TV-50UHD122T2S2SM 4K ULTRA HD ANDROID 7.1 SMART - Avalon ltd pljevlja

Vivax LED TV-50UHD122T2S2SM 4K ULTRA HD ANDROID 7.1 SMART
Avalon ltd

399.00

289.00

Televizori - LG Televizor 43UM7000PLA SMART (Crni) LED, 43" (109.2 cm), 4K Ultra HD, DVB-T2/C/S2 - Avalon ltd pljevlja

LG Televizor 43UM7000PLA SMART (Crni) LED, 43" (109.2 cm), 4K Ultra HD, DVB-T2/C/S2
Avalon ltd

449.00

372.00

Televizori - TV LCD VIVAX TV-40S60T2S2 - Avalon ltd pljevlja

TV LCD VIVAX TV-40S60T2S2
Avalon ltd

209.00

166.00

Televizori - Toshiba 43L3863DG LED TV 43" full HD, smart TV, DVB-T2/C/S2, VGA, 2 x USB, 3 x HDMI - Avalon ltd pljevlja

Toshiba 43L3863DG LED TV 43" full HD, smart TV, DVB-T2/C/S2, VGA, 2 x USB, 3 x HDMI
Avalon ltd

375.29

319.00

Televizori - Toshiba 32W1863DG LED TV 32" HD ready, DVB-T2/C/S2, VGA, 3 x HDMi, 2 x USB - Avalon ltd pljevlja

Toshiba 32W1863DG LED TV 32" HD ready, DVB-T2/C/S2, VGA, 3 x HDMi, 2 x USB
Avalon ltd

222.35

189.00

Televizori - Toshiba 32W2863DG LED TV 32" HD ready, smart TV, DVB-T2/C/S2, VGA, 2 x USB, 3 x HDMI - Avalon ltd pljevlja

Toshiba 32W2863DG LED TV 32" HD ready, smart TV, DVB-T2/C/S2, VGA, 2 x USB, 3 x HDMI
Avalon ltd

269.41

229.00

Televizori - Toshiba 43L2863DG LED TV 43" full HD, smart TV, DVB-T2/C/S2, VGA, 2 x USB, 3 x HDMI - Avalon ltd pljevlja

Toshiba 43L2863DG LED TV 43" full HD, smart TV, DVB-T2/C/S2, VGA, 2 x USB, 3 x HDMI
Avalon ltd

375.29

319.00

Televizori - Toshiba 32W3864DG LED TV 32" HD ready, smart TV, DVB-T2/C/S2, VGA, 2 x USB, 3 x HDMI, White - Avalon ltd pljevlja

Toshiba 32W3864DG LED TV 32" HD ready, smart TV, DVB-T2/C/S2, VGA, 2 x USB, 3 x HDMI, White
Avalon ltd

281.18

239.00

Televizori - Toshiba 32L3863DG LED TV 32" full HD, smart TV, DVB-T2/C/S2, VGA, 3 x HDMI, 2 x USB - Avalon ltd pljevlja

Toshiba 32L3863DG LED TV 32" full HD, smart TV, DVB-T2/C/S2, VGA, 3 x HDMI, 2 x USB
Avalon ltd

281.18

239.00


Dodaj komentar ili pitanje

Unesite Vaše pitanje ili komentar za proizvod ili uslugu a mi ćemo Vam u najkraćem roku odgovoriti.

Ime:

Leave this empty:

Komentar:

×

Email: [email protected] | Telefon: (+382) 68 698 015
Avalon ltd na Google+