227.00


logo

Web prodavnicaTelevizoriSamsungSamsung QE65Q6FNATXXH QLED TV 65" ultra HD, Q color (više od milijardu boja), Q HDR 1500 (HDR 10+)


Televizori, 54436481 - avalon-ltd.com
Cijena je starija od dva mjeseca i informativnog je karaktera!

2010.00

Cijena za gotovinsko plaćanje:
1899.00


MJESEČNA RATA ZA KUPOVINU NA ODLOŽENO PLAĆANJE

SINDIKATI 3 MJ.
666.32 €
SINDIKATI 6 MJ.
351.67 €
SINDIKATI 12 MJ.
186.18 €
Sifra proizvoda: 54436481


Kupci su uz ovaj proizvod kupili i:
Televizori - oprema - WECAST Rk3036 DONGLE HDMI-WIFI PRIJEM - Avalon ltd pljevlja

WECAST Rk3036 DONGLE HDMI-WIFI PRIJEM
Avalon ltd

25.00

21.00

Televizori - oprema - XIAOMI Mi TV Box S - Avalon ltd pljevlja

XIAOMI Mi TV Box S
Avalon ltd

89.00

75.00

Televizori - oprema - SHORTHORN H302 LCD TV zidni nosač do 42" - Avalon ltd pljevlja

SHORTHORN H302 LCD TV zidni nosač do 42"
Avalon ltd

16.00

Televizori - oprema - Shortthorn H27 LCD/LED nosac do 42" - Avalon ltd pljevlja

Shortthorn H27 LCD/LED nosac do 42"
Avalon ltd

10.00
Na osnovu Ugovora o poslovnoj saradnji, kupovinu po povlašćenim uslovima BEZ UČEŠĆA I KAMATE DO 12 RATA mogu ostvariti:
 • FOND PIO CRNE GORE
 • OŠ Ristan Pavlović
 • JU Gimnazija Tanasije Pejatović
 • JU Srednja stručna škola
 • JU Salko Aljković
 • OŠ Boško Buha
 • Osnovni Sud Pljevlja
 • Rudnik uglja A.D. Pljevlja
 • Vojska Crne Gore
 • FC Termoelektrana Pljevlja
 • RT Pljevlja D.O.O.
 • D.O.O Lokalni putevi Pljevlja
 • Opšta bolnica Pljevlja
 • Vodovod Pljevlja
 • JZU Dom zdravlja Pljevlja
 • Uprava za šume Crne Gore
 • Opština Pljevlja
 • D.O.O Čistoća Pljevlja
 • Uprava Policije Crne Gore
 • MUP Crne Gore
 • S.O. Sudova Za Prekršaje Crne Gore

Poruči proizvod

Poruči proizvod

Unesite Vas broj telefona kako bi Vas operater kontaktirao u vezi porudžbine.

Ime:
Broj telefona:
Sifra artikla:
Komentar:

×
Opis proizvoda

Milijarde oživljenih nijansi

Milijarde oživljenih nijansi

* Proizvod u prirodi može da izgleda drugačije nego na slici. Pogledaj našu galeriju proizvoda.

Q Colour

Pet reči – više od jedne milijardu boja. Gledaj omiljene emisije i filmove uz dosad najrealističnije, najvernije i najživopisnije boje. Posmatraj sve suptilne boje u svakom kadru, kao da si usred akcije.

Q Colour

* QLED televizori dobili su potvrdu od nemačke asocijacije za ispitivanje i certifikaciju svetske klase, Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE), zbog svoje sposobnosti da stvori 100%-nu paletu boja.

Volumen boja

Q6F pruža 100%-ni volumen boja, odnosno maksimalno povećava opseg tačnih, bogatih i detaljnih boja koje možeš videti na televizoru.

 

Volumen bojaQ6F pruža 100%-ni volumen boja, odnosno maksimalno povećava opseg tačnih, bogatih i detaljnih boja koje možeš videti na televizoru.

 

Q Contrast

Uživajte u neometanoj zabavi. Pronađite sve suptilne detalje u najtamnijim kadrovima. Uz funkciju Q Contrast, videćeš sve najsitnije aspekte svakog kadra, čak i kad su upaljena sva svetla u prostoriji.

Q Contrast

Q HDR 1000 (HDR 10+)

Širi opseg osvetljenosti i kontrasta funkcije Q HDR 1000, pogonjene mehanizmom HDR10+, omogućava ti da gledaš režiserovim očima. Posmatrajte detalje koje ranije niste mogli, kako u najsvetlijim, tako i u najtamnijim kadrovima.

Q HDR 1000 (HDR 10+)

* Certifikati zavise od modela. ** Najjače osvetljenje zavisi od modela i veličine televizora.

Dug radni vek

Kvantne tačke QLED televizora su neorganskog porekla. To znači da ekran neće vremenom sagoreti, a izvanredne boje i detalji koje vidite danas ostaće nepromenjeni tokom vremena.

Dug radni vek

* Šta znači Screen Burn efekat? Screen Burn je trajno oštećenje delova TV-ekrana koji može nastati usled prikazivanja iste slike ili kadra duže vreme.** Slike služe samo za ilustraciju i namenjene su boljem razumevanju materije.

Q Engine

Spektakularan kvalitet QLED televizora pokreće neuporedivi Q Engine. On u tren oka analizira svaku scenu koju gledaš kako bi ti doneo odlične boje, kontrast i detalje.

Q Engine

* Slike služe isključivo u ilustrativne svrhe i imaju za cilj da omoguće bolje razumevanje.

Gledajte sliku, a ne televizor

Uveri se i sam kako Q6F može da izdigne tvoje gledalačko iskustvo svojom rafiniranom elegancijom i stilom.

Gledajte sliku, a ne televizor

Rešen problem sa kablovima

Q6F je tako dizajniran da se žice iz televizora ne vide. U samo tri koraka. 1. korak Uključi kabl u utičnicu. 2. korak Uvuci kablove u ugrađenu liniju sa zadnje strane.3. korak Uredno rasporedi kablove kroz postolje za TV.

 

Nema više crnog ekrana

Zaboravi na uobičajene crne ekrane. Istakni svoj kućni enterijer potpuno novim ambijentalnim režimom.

Nema više crnog ekrana

Ambijentalni režim

Dekor

Dekor

Ukrasi dnevnu sobu talasom boja. Postavi interaktivnu pozadinu koja se savršeno uklapa u vašu sredinu uz pomoć ambijentalnog režima.

 Dekor

Informacije

Informacije

Primaj svakodnevne informacije kao što su vremenska prognoza, spoljna temperatura i najvažnije vesti uz interaktivnu pozadinu koja QLED ekranu daje efekat prozirnosti.

 Informacije

Fotografija

Fotografija

Oživi sve svoje uspomene. Pretvori dnevnu sobu u ličnu galeriju prikazivanjem fotografija sa svog mobilnog uređaja.

 Fotografija

Muzika

Muzika

Uživaj u pozadinskoj muzici u svakodnevnom životu. Samo pusti muziku govornom komandom ili putem mobilnog telefona priključenog preko BT veze.

 Muzika

 • * Specifikacije usluga zavise od regiona i modela.** Funkcija podešavanja za Ambijentalni režim zavisi od okruženja gde se televizor postavlja što uključuje ali nije ograničeno na, dizajne na zidu, šablone, i/ili boje.*** Slike su simulirane i služe samo kao ilustracija. Specifikacije izgleda i dizajna koje ne utiču na učinak proizvoda podložne su promeni bez prethodne najave.**** Svi uređaji moraju biti na istoj mreži, a priključak na internet je neophodan. ***** Davanje saglasnosti sa uslugama, uslovima korišćenja televizora i politikom privatnosti neophodno je prilikom prve upotrebe.

Dizajn od 360°

Uživaj u sadržaju dok gledaš širi senzitivni ekran. Q6F ima jasni i minimalni dizajn od 360° koji tvoje oči fokusira baš na ono što najviše voliš.

Dizajn od 360°

Inteligentan način uživanja u pametnom televizoru

Stigni do zabave na brži, lakši i inteligentniji način. Lični pomoćnik koji ti pomaže, daljinski upravljač za kontrolu svega i jednostavno čvorište za kontrolu svih uređaja. Pretražuj manje, gledaj više. Uživanje u televiziji nikad nije bilo lakše.

Inteligentan način uživanja u pametnom televizoru

* Slike su simulirane i služe samo kao ilustracija. Specifikacije izgleda i dizajna koje ne utiču na učinak proizvoda podložne su promeni bez prethodne najave.** Pametne usluge i GUI (grafički korisnički interfejs) zavise od modela i regiona.*** Dostupnost nezavisnih usluga i sadržaja podložna je promeni bez prethodne najave**** Svi uređaji moraju biti na istoj mreži, a priključak na internet je neophodan. ***** Potrebno je članstvo za Netflix kanale.

Jedan daljinski upravljač

Lako kontroliši sve priključene uređaje i sadržaj preko samo jednog daljinskog upravljača. On poseduje i funkciju autodetekcije koja automatski spaja i označava sve priključene uređaje. Lako se pronalazi, lako se koristi. Samo jedan daljinski upravljač.

Jedan daljinski upravljač

* Proizvod i daljinski upravljač u prirodi mogu da izgledaju drugačije nego na slici.

Univerzalni vodič

Ne gubi vreme brinući o tome šta ćeš sledeće gledati. Univerzalni vodič ti pokazuje ne samo popularne emisije i sadržaje, već uz to posebno preporučuje sadržaje kakvi se tebi sviđaju analizirajući tvoje gledalačke navike u prethodnih nekoliko meseci.

Univerzalni vodič

* Davanje saglasnosti za uslove korišćenja uređaja Smart Hub i politiku privatnosti neophodno je pre upotrebe. ** Pametne usluge i GUI (grafički korisnički interfejs) zavise od modela i regiona.

SmartThings

SmartThings pretvara tvoj televizor u čvorište za sve tvoje pametne kućne uređaje, od frižidera do mobilnog telefona. Obezbeđuje besprekornu interakciju i omogućava vam kontrolu i nadzor nad pametnim domom na inteligentan način.

SmartThings

Aplikacija SmartThings "Samo jedna aplikacija za sve"

Aplikacija SmartThings nudi i funkcije kao što su Univerzalni vodič, Daljinski upravljač, pa čak i podešavanje za Ambijentalni režim.

Aplikacija SmartThings "Samo jedna aplikacija za sve"

Sledeće

 • slide1
 • slide2
 • * Dostupnost uređaja kompatibilnih sa funkcijom SmartThings zavise od regiona.* Ova funkcija zavisi od mobilnog telefona i operativnog sistema. * Mora da se preuzme i instalira aplikacija SmartThings.

Podešavanje mobilnog telefona

1. korak

1. korak

Tvoj mobilni telefon i televizor će se spojiti automatski i odvešće te na korak za konfigurisanje.

 1. korak

2. korak

2. korak

Ako je tvoj mobilni telefon spojen na Wi-Fi, mrežne informacije će biti prenete na tvoj televizor.

 2. korak

3. korak

3. korak

Ako je tvoj mobilni telefon povezan sa nekim Samsung nalogom, informacije o tom nalogu će se automatski preneti na tvoj televizor.

 3. korak

4. korak

4. korak

Odaberi aplikacije koje želiš da koristiš i dodaj ih u Smart Hub. To je to! Zavali se u fotelju i uživaj u Smart TV-u!

 4. korak

 • * Za proces konfigurisanja neophodan je Samsung nalog. Televizor mora imati internet vezu radi konfigurisanja mobilnog telefona.** Proces konfigurisanja može da se obavi i pomoću daljinskog upravljača.*** Automatsko prepoznavanje između mobilnog telefona i televizora zavisi od mobilnog uređaja. Kod mobilnih uređaja koji ne podržavaju automatsko prepoznavanje, otvorite aplikaciju SmartThings na svom mobilnom telefonu da biste započeli konfigurisanje.

Sinhronizacija i deljenje sadržaja

Maksimalno iskoristi Samsung računarski oblak. Poveži besprekorno svoje Samsung pametne uređaje da bi se sinhronizovale fotografije. Sada možeš podeliti sa drugima svoje slike sa mobilnog telefona i uživati u njima na televizoru ili na ekranu frižidera.

* Samo kompatibilni uređaji.

Obaveštenje

Znaj šta se dešava napolju ne odlazeći od televizora. Prikazuj iskačuće poruke na televizoru, promene statusa kućnih IoT uređaja, podsetnike u kalendaru i obaveštenja kad počne prikazivanje tvog omiljenog sadržaja. Obaveštenja možete dobijati i na svom mobilnom telefonu.

* Samo kompatibilni uređaji.

 

Govorni pomoćnik na televizoru

Kontroliši svoj televizor na inteligentniji način pomoću govornog pomoćnika. Tako je i lakše. Samo mu kaži da promeni kanal, potraži sadržaj i otvori tvoje aplikacije. On može i da kontroliše tvoje kućne IoT uređaje.

Govorni pomoćnik na televizoru

Govorni pomoćnik na televizoru

Kontroliši svoj televizor na inteligentniji način pomoću govornog pomoćnika. Tako je i lakše. Samo mu kaži da promeni kanal, potraži sadržaj i otvori tvoje aplikacije. On može i da kontroliše tvoje kućne IoT uređaje.

Govorni pomoćnik na televizoru

Govorni pomoćnik na televizoru

Kontroliši svoj televizor na inteligentniji način pomoću govornog pomoćnika. Tako je i lakše. Samo mu kaži da promeni kanal, potraži sadržaj i otvori tvoje aplikacije. On može i da kontroliše tvoje kućne IoT uređaje.

Govorni pomoćnik na televizoru

Govorni pomoćnik na televizoru

Kontroliši svoj televizor na inteligentniji način pomoću govornog pomoćnika. Tako je i lakše. Samo mu kaži da promeni kanal, potraži sadržaj i otvori tvoje aplikacije. On može i da kontroliše tvoje kućne IoT uređaje.

Govorni pomoćnik na televizoru

Govorni pomoćnik na televizoru

Kontroliši svoj televizor na inteligentniji način pomoću govornog pomoćnika. Tako je i lakše. Samo mu kaži da promeni kanal, potraži sadržaj i otvori tvoje aplikacije. On može i da kontroliše tvoje kućne IoT uređaje.

Govorni pomoćnik na televizoru

Govorni pomoćnik na televizoru

Kontroliši svoj televizor na inteligentniji način pomoću govornog pomoćnika. Tako je i lakše. Samo mu kaži da promeni kanal, potraži sadržaj i otvori tvoje aplikacije. On može i da kontroliše tvoje kućne IoT uređaje.

Govorni pomoćnik na televizoru

Sledeće

 • slide1
 • slide2
 • slide3
 • slide4
 • slide5
 • slide6
 •  

Više sadržaja

To nije kraj. Čeka te neograničen sadržaj.

TV Plus

Stekni pristup širokoj paleti 4K UHD i HDR sadržaja. TV Plus pruža najnoviji sadržaj i filmove u izvanrednoj rezoluciji, pa možeš uživati u bioskopskom doživljaju u udobnosti sopstvenog doma.

* Dostupnost nezavisnih usluga i sadržaja podložna je promeni bez prethodne najave. ** Usluga TV Plus i GUI zavise od regiona.

 

Steam Link

Igraj igre na velikom ekranu uz visokokvalitetnu grafiku i zvuk. Aplikacija Steam Link omogućava prenos Steam igara bez potrebe za korišćenjem zasebnog dekodera za Steam Link.

Steam Link

* Usluga Steam Link i GUI zavise od regiona. ** Slike su simulirane i služe samo kao ilustracija. Specifikacije izgleda i dizajna koje ne utiču na učinak proizvoda podložne su promeni bez prethodne najave.*** Nije dostupno u Kanadi.

 • Image 02

  Image 02

  Image 02Image 02

Proizvod QLED

Serija Q

Ekran

Veličina ekrana 65"

Rezolucija 3840 x 2160

Moth EyeN/A

Zakrivljenost ekrana N/A

Video

Grafički procesor Q Engine

PQI (indeks kvaliteta slike) 2800(*49": 2600)

HDR (High Dynamic Range) Q HDR 1000

HDR 10+ Da

Kontrast Q Contrast

HLG (Hybrid Log Gamma) Da

Boja Q Color

Milijardu boja Da

Ugao gledanja Širok ugao gledanja

Micro Dimming Vrhunsko UHD zatamnjenje

Funkcija automatskog poboljšavanja dubine N/A

Contrast Enhancer Da

Auto Motion Plus Da

Režim filma Da

Podrška za prirodni režim Da

Zvuk

Dolby Digital Plus Da

DTS kodek N/A

Izlaz za zvuk (RMS) 40W

Tip zvučnika 2,1 kanala

Niskotonac Da

Multiroom Link Da

Blutooth Audio Da

Smart servis

Samsung SMART TV Smart

Glasovna interakcija Engleski (brit.), španski, francuski, italijanski, nemački, portugalski (braz.)

TV Plus Da (samo GB/FR/DE/IT/ES, kanal)

Web pregledač Da

Podrška za SmartThings aplikaciju Da

SmartThings Da

Univerzalni vodič Da (samo GB/FR/DE/IT/ES)

Spajanje

TV na mobilni uređaj – preslikavanje Da

Mobilni uređaj na TV – preslikavanje, DLNA Da

360 Video plejer Da

Podrška za 360 kameru Da

Bluetooth Low Energy Da

WiFi Direct Da

TV zvuk na mobilni uređaj Da

Preslikavanje zvuka N/A

Tjuner/emitovanje

Digitalno emitovanje DVB-T2CS2 x 2

Analogni tjuner Da

2 Tjunera Da

CI (Common Interface) CI+(1.4)

Slanje podataka HbbTV 2.0.1(IT)/HbbTV 1.5(CZ,SK,DE,AT,FR,ES,EE,FI,SI)/ HbbTV 1.0(PL,HU,CH,BE,NL,LU,PT,DK)/ MHEG 5(UK,IE)

Podrška za TV ključ Da

Povezivanje

HDMI 4

USB 2

Komponentni ulaz (Y/Pb/Pr) N/A

Kompozitni ulaz (AV) N/A

Eternet (LAN) Da

Audio izlaz (Mini konektor) N/A

Digitalni Audio izlaz (optički) 1

RF ulaz (zemaljski / kablovski ulaz) 1/1(uobičajena upotreba za zemaljski signal)/2

Ex-Link ( RS-232C ) N/A

CI otvor 1

Podrška za HDMI A / Return Ch. Da

HDMI Quick Switch Da

Podržan bežični LAN adapter N/A

Ugrađeni Wireless LAN Da

Anynet+ (HDMI-CEC) Da

Dizajn

Dizajn Slim dizajn

Tip okvira 3 strane bez ivice

Tip Slim dizajna Slim

Boja prednje strane Eclipse srebrna

Svetlosni efekat (Deko) N/A

Tip postolja Jednostavno

Okretno (ulevo/udesno) N/A

Dodatne funkcije

Décor Mode N/A

Motion Detection (Frame) N/A

Ambijentalni režim Da

Dostupnost Ekran sa menijem za učenje (engleski (brit.), nemački, francuski, španski, italijanski, holandski, poljski, danski, švedski, finski, norveški, portugalski, ruski (samo pri spajanju na mrežu u EE,LV,LT))/ Vidljive boje/ Negativne boje/ Siva skala/ Govorni vodič (engleski (brit.), nemački, francuski, španski, italijanski, holandski, poljski, danski, švedski, finski, norveški, portugalski, ruski (samo pri spajanju na mrežu u EE,LV,LT))/ Uvećanje/ Veliki kontrast/ Daljinski za učenje rada s TV-om (engleski (brit.), nemački, francuski, španski, italijanski, holandski, poljski, danski, švedski, finski, norveški, portugalski, ruski (samo pri spajanju na mrežu u EE,LV,LT))/ Višekanalni audio izlaz

Jasan digitalni prikaz Da

Automatsko pretraživanje kanala Da

Automatsko isključivanje napajanja Da

Natpis (titlovi) Da

Connect Share™ (HDD) Da

ConnectShare™ (USB 2.0) Da

EPG Da

Produženi PVR Da (*nema za IT)

Režim za igre Da (Automatki režim igre, Game Motion Plus režim)

OSD jezik 27 evropskih jezika + ruski (samo pri spajanju na mrežu u EE,LV,LT)

Slika u slici Da

Ugrađeni BT HID Da

USB HID podrška Da

Teletext (TTX) Da

Pomeranje vremena Da (*nema za IT)

IPv6 Support Da

MBR Support Da

Ultra jasan prikaz N/A

Eco funkcije

Eco senzor Da

Klasa energetske efikasnosti A+

Napajanje

Napajanje AC220-240V 50/60Hz

Potrošnja električne energije (maksimalna) 215 W

Dimenzije

Dimenzije pakovanja (ŠxVxD) 1587 x 965 x 168 mm

Dimenzije kompleta sa postoljem (ŠxVxD) 1446,3 x 909,4 x 285,7 mm

Dimenzije kompleta bez postolja (ŠxVxD) 1446,3 x 833,8 x 54,9 mm

Težina

Težina pakovanja 32,0 kg

Težina kompleta sa postoljem 24,8 kg

Težina kompleta bez postolja 24,2 kg

Dodatna oprema

Model daljinskog upravljača TM1850A

Baterije (za daljinski upravljač) Da

Samsung Smart Control (u pakovanju) Da

Montaža na zid bez razmaka N/A

Podrška za dodatno postolje N/A

Mini nosač zidnog postolja Da

Vesa nosač zidnog postolja Da

Podrška za prilagodljivi okvir (Frame televizor) N/A

Priključak za TV ključ (uključen) N/A

Korisničko uputstvo Da

E-uputstvo Da

ANT-kabl N/A

Kabl za napajanje Da

 

Pogledajte još i:

Televizori - Tesla 49K309BU LED TV 49" ultra HD, DVB-T/T2/C/S/S2, Black - Avalon ltd pljevlja

Tesla 49K309BU LED TV 49" ultra HD, DVB-T/T2/C/S/S2, Black
Avalon ltd

345.00

299.00

Televizori - Tesla 49K309BF LED TV 49" full HD, DVB-T2/C, Black - Avalon ltd pljevlja

Tesla 49K309BF LED TV 49" full HD, DVB-T2/C, Black
Avalon ltd

288.00

269.00

Televizori - Tesla 43T319SF LED TV 43" full HD, DVB-T2/DVB-C/DVB-S2, Silver - Avalon ltd pljevlja

Tesla 43T319SF LED TV 43" full HD, DVB-T2/DVB-C/DVB-S2, Silver
Avalon ltd

256.00

239.00

Televizori - Tesla 43T319BF LED TV 43" full HD, DVB-T2/DVB-C/DVB-S2 - Avalon ltd pljevlja

Tesla 43T319BF LED TV 43" full HD, DVB-T2/DVB-C/DVB-S2
Avalon ltd

256.00

237.00

Televizori - TESLA 40K307BF LED TV 40" FULL HD, SLIM DLED, DVB-C/T2 - Avalon ltd pljevlja

TESLA 40K307BF LED TV 40" FULL HD, SLIM DLED, DVB-C/T2
Avalon ltd

267.00

199.00

Televizori - Tesla 32T319SH LED TV 32" HD ready, slim DLED, DVB-T2/DVB-C/DVB-S2, Hotel mode, silver - Avalon ltd pljevlja

Tesla 32T319SH LED TV 32" HD ready, slim DLED, DVB-T2/DVB-C/DVB-S2, Hotel mode, silver
Avalon ltd

158.00

129.00

Televizori - Tesla 32S393BH LED TV 32" HD Ready DVB-T2 - Avalon ltd pljevlja

Tesla 32S393BH LED TV 32" HD Ready DVB-T2
Avalon ltd

149.00

129.00

Televizori - Tesla 32E309BH LED TV 32" HD ready, DVB-T2/DVB-C/DVB-S2 - Avalon ltd pljevlja

Tesla 32E309BH LED TV 32" HD ready, DVB-T2/DVB-C/DVB-S2
Avalon ltd

169.00

119.00

Televizori - Tesla 24E311BH LED TV 24" HD Ready DVB-T2 - Avalon ltd pljevlja

Tesla 24E311BH LED TV 24" HD Ready DVB-T2
Avalon ltd

109.00

95.00

Televizori - Tesla 24E309BH LED TV 24" HD Ready DVB-T2 - Avalon ltd pljevlja

Tesla 24E309BH LED TV 24" HD Ready DVB-T2
Avalon ltd

109.00

89.99

Televizori - TESLA 32T319BHS LED, 32" (81.2 cm), 720p HD Ready, DVB-T/T2/C/S/S2 - Avalon ltd pljevlja

TESLA 32T319BHS LED, 32" (81.2 cm), 720p HD Ready, DVB-T/T2/C/S/S2
Avalon ltd

189.00

164.00

Televizori - LG SMART OLED55C8PLA OLED, 55" (139.7 cm), 4K Ultra HD, DVB-T2/C/S2 - Avalon ltd pljevlja

LG SMART OLED55C8PLA OLED, 55" (139.7 cm), 4K Ultra HD, DVB-T2/C/S2
Avalon ltd

1,989.00

1,459.00


Dodaj komentar ili pitanje

Unesite Vaše pitanje ili komentar za proizvod ili uslugu a mi ćemo Vam u najkraćem roku odgovoriti.

Ime:

Leave this empty:

Komentar:

×

Email: [email protected] | Telefon: (+382) 68 698 015
Avalon ltd na Google+